Letöltések

Letöltések


Q-DAS Demo-változat

A program Demo-változata időkorlát nélkül, korlátozott funkciókkal teszi lehetővé a Q-DAS-programok kipróbálását. A ZIP-fájlt letöltés után ki kell bontani egy könyvtárba, a CDSTART-exe-fájlt indítani, majd a megfelelő szoftverhez tartozó gombot megnyomva a demo használható. TELEPÍTÉSRE NINCS SZÜKSÉG, az első működtetéskor az alkalmazás fájlokat tölt fel a Windows-felhasználó TEMP-könyvtárába. A demo programban a fájlok/adatok mentése nem lehetséges. A program először német nyelven jelentkezik be, de a File-menüben kiválasztható a magyar nyelv.

A demo program letöltése itt!

A szoftver futtatásával kapcsolatos rendszer-követelmények és telepítési kézikönyv

A dokumentumok letöltése innen

Magyar nyelvű pdf-dokumentumok:

A programokhoz tartozó magyar német, angol és egyéb nyelvű felhasználói dokumentáció a Q-DAS honlapjáról az alábbi helyről tölthető le:

Dokumentumok letöltése innen

Megfelelőségi nyilatkozat:

A Q-DAS® termékek a szándékolt célnak való megfelelőségét bizonyítja, amelynek meglétét az IATF 16949 7.1.5.2.1-es pontjában írja elő a szabványalkotó.

Megfelelőségi nyilatkozat angol nyelven

Használati feltételek

A Q-DAS programok használati szerződési feltételei itt tölthetők le

A képzésekhez használt Q-DAS-program

A képzések programhasználata csak akkor biztosított, ha a megfelelő számú licenc áll rendelkezésre. Ehhez egy telepítést nem igénylő programváltozat szükséges, mely itt tölthető le. FIGYELEM! A program önmagában, a hozzá biztosított speciális licenckód nélkül nem működőképes! A program futtatásához előzetesen a ZIP-fájlt ki kell bontani, és egy helyi könyvtárban elhelyezni.Kategóriák
Kiemelt képzések
Hírlevél

Ha az oldal felkeltette érdeklődését, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülhessen a fontos aktualitásokról.

Feliratkozás