VDA 6.4 gyártóeszközök belső folyamatauditora

VDA 6.4 gyártóeszközök belső folyamatauditora

Képzés kódja: 5400/07

A képzés az autóipari gyártóeszköz előállítók belső rendszerauditját végzők számára nyújt ismereteket.

Célja: az autóiparban használatos speciális, a német autóipar által előírt szabályok legújabb előírásainak, alkalmazásának készségszintű elsajátítása, az autóipari belső auditorok képzése.


Tematika

-      A gyártóeszközök előállítóira vonatkozó VDA 6.4 rendszerkövetelmények ismertetése. VDA 6.4 követelmények értelmezése, az egyes követelményeknek való megfelelés lehetséges megoldásai

-      Az auditálás fogalmainak, alapelveinek és feltételeinek ismertetése. Az auditálás: célja, alapfogalmai, fajtái, a szabályozó szabványok ( ISO 19011, VDA 6.1, 6,3, 6.5)

-      Az auditorokkal szemben támasztott követelmények: képzettség, végzettség, adottságok, személyes tulajdonságok, viselkedés az auditokon.

-      Feladat: Hallgatói vélemények a saját fejlesztésre szoruló személyes tulajdonságaikról, valamint az auditori magatartásról, viselkedésről.

-      Az auditálás folyamatának megismerése. Az auditálás folyamata, annak szakaszai: auditok tervezése, felkészülés az auditra, nyitóértekezlet, auditálás, bizonyítékok gyűjtése, az audit eredményeinek értékelése, záróértekezlet, auditjelentés elkészítése, meggyőződés az eltérések hatékony megszüntetéséről

-      Feladat: Auditterv készítése csoportmunkában, majd a feladat megoldásának prezentálása

-      Feladat: Felkészülés nyitóértekezletre, majd annak megtartása

-      Az auditálás módszereinek megismerése. Az auditáláson alkalmazott módszerek: kérdéslista készítése, kérdezéstechnika, kommunikáció, megfigyelés, audit bizonyítékok gyűjtése, audit eltérések megfogalmazása

-      Feladat: Meghatározott témakörben audit szituáció eljátszása csoportmunkában, a kérdezéstechnika, a bizonyítékgyűjtés és az eltérések szakszerű megfogalmazásának bizonyítására

-      Írásbeli vizsga


Részvételi feltétel

Ajánlott középfokú végzettség


Képzés kategória

Német autóipari minőségügy: VDA követelmények


Képzési napok száma

2 napDátum Netto ár
+ 27% ÁFA
Helyszín
Igény szerint kerül megszervezésre 70.000.- Ft Budapest
Igény szerint kerül megszervezésre 60.000.- Ft Online

A központi képzéseinket több mint 6 résztvevő esetén és amennyiben a pandémiás helyzet megengedi tantermi képzésként, 4-6 résztvevő között, vagy a pandémiás helyzet romlása esetén online képzésként tartjuk meg.

5 fő felett költséghatékonyabb a Megbízóhoz kihelyezett képzés!
Kérje személyre szabott árajánlatunkat!Jelentkezés a képzésre

Engedélyezett képzések
Egyéb képzés kategóriák
Kiemelt képzések
Hírlevél

Ha az oldal felkeltette érdeklődését, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülhessen a fontos aktualitásokról.

Feliratkozás