Termelékenység menedzsment

Termelékenység menedzsment

Képzés kódja: 5400/103

A képzés a vállalati folyamatok kialakításáért, mûködtetéséért és fejlesztéséért felelõs közép és felsõvezetõk (beszerzés, termelés, logisztika, vevõszolgálat, minõségügy, karbantartás, HR, stb.) számára ajánlott.

Célja: a vállalati termelékenység fejlesztési lehetõségek és módszerek szakmai áttekintése, és a vállalati stratégiába, illetve a tényleges napi gyakorlatba történõ integrálásuk elõsegítése.


Tematika

-      A termelékenység értelmezése. A hozzáadott érték termelékenység fejlesztés lehetőségeinek áttekintése. A termelékenység korszerű értelmezése, hozzáadott érték koncepció, folyamat szemlélet. Termék-, piaci- és folyamat innováció, technológiai transzfer. Termék-, folyamat-, berendezés és beszállítói fejlesztés

-      Különböző fejlesztési modellek bemutatása. Az eredményorientált drasztikus változtatások (pl: BPR) lehetőségei és korlátai. A folyamatorientált totális fejlesztési modellek (TQM, TPM, KAIZEN, Six Sigma stb.) termelékenység fejlesztési alkalmazásának lehetőségei és korlátai

-      A termelékenység fejlesztés integrálásának áttekintése. A napi követelmények és a fejlesztési munka igényei közötti szinergiák és konfliktusok kihasználása. A termelékenység és a vállalat versenystratégiája, és piaci helyzete. A fejlesztés által érintettek rövid és hosszú távú érdekei (vevők, beszállítók, részvényesek, alkalmazottak stb.)

-      A vállalati állapotok. A vállalat aktuális szervezeti, működési adottságai (pl.: irányítási rendszerek). A vállalati kultúra jellege, aktuális állapota. A vállalati termelékenység fejlesztési stratégia meghatározása

-      Feladat: lehetséges termelékenység fejlesztési stratégia és projektterv vázlatok készítése

-      Írásbeli vizsga


Részvételi feltétel

Ajánlott középfokú végzettség


Képzés kategória

Termelékenység-Menedzsment Lean-TPS


Képzési napok száma

2 napDátum Netto ár
+ 27% ÁFA
Helyszín
Igény szerint kerül szervezésre 75.000 Ft Budapest
Igény szerint kerül szervezésre 65.000 Ft Online

A központi képzéseinket több mint 6 résztvevő esetén és amennyiben a pandémiás helyzet megengedi tantermi képzésként, 4-6 résztvevő között, vagy a pandémiás helyzet romlása esetén online képzésként tartjuk meg.

5 fő felett költséghatékonyabb a Megbízóhoz kihelyezett képzés!
Kérje személyre szabott árajánlatunkat!Jelentkezés a képzésre

Engedélyezett képzések
Egyéb képzés kategóriák
Kiemelt képzések
Hírlevél

Ha az oldal felkeltette érdeklődését, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülhessen a fontos aktualitásokról.

Feliratkozás