HACCP alaptanfolyam

HACCP alaptanfolyam

Képzés kódja: 3600/128

A képzés a vendéglátásban és közétkeztetésben dolgozók, kis,- középvállalkozások területén az élelmiszeripari előállítás és forgalmazás résztvevői számára nyújt az élelmiszerbiztonság működtetésével kapcsolatos ismereteket.

 

Célja a hatályos jogszabályok alapján a legjobb higiéniai gyakorlat megszerzése, alkalmazása, megértése, tudatosítása, a HACCP elvek szem előtt tartásával történő élelmiszer-előállítás és forgalmazás az élelmiszerekkel történő foglalkozás minden területén, valamint a már kialakított HACCP rendszer működtetése, a folyamatos fejlesztésre való törekvés.


Tematika

-      Jogszabály ismertetés. A HACCP elméletének ismeretfelújítása

-      GHP, GMP ismeretek elsajátítása. A jó higiéniai, gyártási, vendéglátói gyakorlat. A jó gyakorlatok elemei

-      HACCP 6. alapelv ismertetése. Az igazolásra szolgáló eljárások összeállítása

-      Szabályozó módszerek. Recepturák, technológiák összeállítása

-      Írásbeli vizsga


Részvételi feltétel

Ajánlott középfokú végzettség


Képzés kategória

Élelmiszerbiztonság


Képzési napok száma

2 nap



Dátum Netto ár
+ 27% ÁFA
Helyszín
Igény szerint kerül szervezésre 65.000 Ft Budapest

5 fő felett költséghatékonyabb a Megbízóhoz kihelyezett képzés!
Kérje személyre szabott árajánlatunkat!



Jelentkezés a képzésre

Engedélyezett képzések
Egyéb képzés kategóriák
Kiemelt képzések
Hírlevél

Ha az oldal felkeltette érdeklődését, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülhessen a fontos aktualitásokról.

Feliratkozás