Autóipari képzések az élvonalban!

A Q-DAS magyarországi

és romániai partnere

t-method szoftver

Rendszertámogatás mesterfokon!
Képzési célok, tematikák, időtartamok
A honlapunk témakörök szerint tartalmazza az egyes képzések, tréningek célját, ajánlott résztvevői körét, a tematikát és az időtartamot. A tematikák és az időtartam természetesen a vevői elvárásokhoz igazítható, kiegészíthető, ezért ilyen igények esetén helyszíni megbeszélés és igényfelmérés alapján készítünk a megrendelőre szabott árajánlatot és tematikát. Új képzések, tréningek piros színnel kiemelve találhatóak meg a kiadványban.

Képzési formák, időpontok, árak
A képzéseinket, tréningeinket két formában tartjuk meg:

Központi képzések. A központi szervezésű képzéseink budapesti, illetve megfelelő számú jelentkező esetén vidéki helyszínen évente két alkalommal, tavaszi és őszi időpontokban kerülnek meghirdetésre. Ezt a képzési formát azok a partnereink választják, akik az egyes képzésekre két - három főt iskoláznak be. A központi szervezésű képzések időpontjait és árait honlapunkon a képzések leírása után találhatja meg, vagy amennyiben megírja nekünk elérhetőségét, megküldjük Önnek az aktuális képzési kínálatunkat. A képzések árai tartalmazzák az oktatáshoz szükséges jegyzeteket, a vizsgadíjat és az étkezéseket.

Kihelyezett képzések. A kihelyezett képzéseinket partnereinknél (az általuk biztosított, vagy igény estén általunk megszervezett helyszínen) tartjuk. Ez a képzési forma azoknak ajánlott, akik 5-20 főt iskoláznak be. Ezen képzéseink árait egyedi, személyre szabott árajánlataink tartalmazzák. Az árak tartalmazzák: a felkészült oktatók költségeit, az oktatáshoz szükséges jegyzeteket, esettanulmányokat, írásvetítőt, fóliákat, írószereket, az oktatók utazási költségeit. A képzések időpontjai a partnereink igényéhez alkalmazkodnak.

Kedvezmények, feltételek
Központi képzések esetén egy cégtől azonos képzésre három, vagy több fő jelentkezése esetén 10 % -os árengedményt adunk. Központi képzések esetén a képzések meghirdetett határideje előtt egy hónappal történő jelentkezés esetén 5 % -os árengedmény. Kihelyezett képzések esetén helyszíni felmérés alapján egyedi árajánlatot készítünk és a Megbízóink számára legkedvezőbb árat alakítjuk ki.

A képzések finanszírozásához igénybe vehető támogatások

FAT akkreditációval (akkreditációs számunk: AL-2431) és a Munkaügyi Központnál felnőttképzési nyilvántartással (nyilvántartási szám: 01-0093-04) rendelkezünk. Az Új Magyarország Fejlesztési Tervhez kapcsolódó pályázatok keretében a képzéseinkhez jelentős mértékű támogatás vehető igénybe. Ennél a támogatási formánál a T&T Quality Engineering Kft. vállalja a szükséges dokumentáció, szerződések, pályázatok elkészítését.

A képzésekre való jelentkezés hallgatói feltételei

A képzésekre való jelentkezéseknél honlapunkon, vagy az aktuális képzési kínálatunk tájékoztatóban találhatóak meg az egyes képzésekre vonatkozó hallgatói részvétel képzettségi, végzettségi, szükséges szakmai tapasztalat feltételei.

A képzésekre való jelentkezés, árajánlatkérés

Amennyiben valamelyik képzésünk felkeltette érdeklődését, kérjük, keressen meg bennünket, vagy küldje el online jelentkezését. Kihelyezett képzési igény estén küldje el online árajánlatkérését.


Kiemelt képzések
Hírlevél

Ha az oldal felkeltette érdeklődését, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülhessen a fontos aktualitásokról.

Feliratkozás