Autóipari képzések az élvonalban!

A Q-DAS magyarországi

és romániai partnere

t-method szoftver

Rendszertámogatás mesterfokon!

Online konferencia


IPAR 4.0: MENEDZSMENT RENDSZEREKET TÁMOGATÓ SZOFTVEREK BEMUTATÁSA

Mára az irányítási rendszerek működtetése szinte elképzelhetetlen támogató szoftverek alkalmazása nélkül. Az otthoni munkavégzés és a folyamatok hatékonyságának növelése érdekében egyre több szervezet tér át a részfeladatokat, vagy akár a teljes menedzsment rendszert segítő szoftverek használatára. A szoftverek új fejlesztéseinek megismerése érdekében a T&T Quality Kft., DNV –GL és az EOQ MNB GSZ szoftver bemutató online gépjármű szakbizottsági ülést - módszertani találkozót szervez 2021. március 24-én. Az online találkozón tervezett előadások, szoftverbemutatók:

-

Q-DAS statisztikai szoftvercsomag és az ipar 4.0

-

MINITAB szoftvercsomag által kínált megoldások – statisztikai módszerek

-

APIS IQ-RM (FMEA, CP) szoftver használatának lehetőségei, a 7. verzió újdonságai

-

t-method szoftver (minőség) irányítási menedzsmenttel kapcsolatos moduljai, modulfejlesztések

-

Az előadásokkal kapcsolatos kérdések és válaszok, igény esetén szoftverbemutatóA szakbizottsági ülés MS Teams platformon online módon történik. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.


„IPAR 4.0: MENEDZSMENT RENDSZEREKET TÁMOGATÓ SZOFTVEREK” gépjármű szakbizottsági ülés program és jelentkezési lap letölthető itt

A szakbizottsági ülésre elektronikusan itt is jelentkezhet
 Kiemelt képzések
Hírlevél

Ha az oldal felkeltette érdeklődését, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülhessen a fontos aktualitásokról.

Feliratkozás