Autóipari képzések az élvonalban!

A Q-DAS magyarországi

és romániai partnere

t-method szoftver

Rendszertámogatás mesterfokon!

Koronavírus tájékoztató


Tisztelt Partnereink!

Sok minden változott, folyamatosan változik a mostani időszakban. Olyan új hatások érnek bennünket, amelyeket el sem tudtunk képzelni néhány hónappal ezelőtt.

A jelen helyzetben cégünknél is az elsődleges szempont az egészségünk megőrzése, mind a kollegáink, mind a partnereink érdekében.

Házon belül mindent megteszünk, hogy a személyes kapcsolódásokat a lehető legalacsonyabb szintre redukáljuk. Ezzel összefüggésben részlegesen áttérünk a home office rendszerre, valamint technikailag felkészültünk a távoktatási szolgáltatás nyújtására. Az első gyakorlati próbákon már sikeresen át is estünk.

A home office időszaka alatt is tartunk ügyeletet az irodában és a megszokott időszakban állunk a partnereink rendelkezésére telefonon vagy e-mailen keresztül.
telefon: +36 1 2371330 +36 30 9512255
email: oktatas@ttq.hu

A már korábban elindított e-learning fejlesztésünknek köszönhetően több képzésünk is elérhető online, így ez a szolgáltatásunk folyamatosan működik és igénybe vehető.

Szeretnénk segítséget nyújtani, hogy az esetleges kényszerű leállás  miatt a partnereink tudásbázisa ne szenvedjen károkat és a remélhető mihamarabbi újraindulást ne akadályozza egyes tréningek vagy végzettségek hiánya. A jelenleg online elérhető e-learning tréningek listája az alábbi linken érhető el:
e-learning képzések
Amennyiben az online képzési forma megoldás lehet az Önök számára, várjuk jelentkezését elérhetőségünk bármelyikén.

Üdvözlettel:

Tóbiás Tibor
T&T Quality Kft.Kiemelt képzések
Hírlevél

Ha az oldal felkeltette érdeklődését, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülhessen a fontos aktualitásokról.

Feliratkozás