Autóipari képzések az élvonalban!

A Q-DAS magyarországi

és romániai partnere

t-method szoftver

Rendszertámogatás mesterfokon!

ENERGETIKAI SZAKREFERENS SZOLGÁLTATÁS TÁMOGATÁSA T-METHOD SZOFTVERREL


Lehetőség van arra, hogy az energetikai szakreferens a havi energetikai adatgyűjtést a T&T által biztosított t-method szoftver energiamoduljának használatával végezze. Az energiamodul alkalmas gyártóberendezések/gépek/épületek/berendezések ISO 50001 szabvány szerinti energia alapállapot meghatározására és az energiatervezési feladatok költséghatékony kezelésére.
A szervezet berendezései nyilvántartásba vehetőek, az energiafogyasztásra vonatkozó adatai, folyamatonként, épületenként, berendezésenként dokumentálhatóak és kimutatások készíthetőek. Az adatok alapján:

-

kockázatelemzés készíthető (névleges energiafelhasználás alapján kulcs berendezések jelölhetőek ki)

-

tényleges fogyasztási adatok dokumentálhatók, előzetes paraméterezés alapján automatikusan kimutatások, diagramok generálhatóak

-

az előre paraméterezett cél és riasztási határértékek ismeretében riasztási rendszer működtethető

-

felhasználóbarát, egyszerű adatbeviteli felületet biztosít az óraállások rögzítéséhez

-

a berendezések folyamatokhoz kapcsolása révén folyamatonként fogyasztási és fajlagos mutatószámok generálhatóak.A szoftver kedvezményesen megvásárolható, vagy havi rendszerességgel bérelhető.

t-method szoftver részletes leírása ittKiemelt képzések
Hírlevél

Ha az oldal felkeltette érdeklődését, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülhessen a fontos aktualitásokról.

Feliratkozás