Autóipari képzések az élvonalban!

A Q-DAS magyarországi

és romániai partnere

t-method szoftver

Rendszertámogatás mesterfokon!

AUTÓIPARI BESZÁLLÍTÓI KONFERENCIA - Gépjármű Szakbizottsági ülés Budapesten


Az auditálás szabályait tartalmazó új kiadású ISO 19011 szabvány szerint:
 

"az auditorok és auditcsoportok vezetői folyamatosan fejlesszék felkészültségüket. A folyamatos szakmai fejlődés magában foglalja ... szemináriumokon és konferenciákon való részvételt..."


Az autóiparban tevékenykedő belső és beszállítói auditorok felkészültségének fenntartása, továbbfejlesztése érdekében indítottuk el az Autóipari Auditorok Klubját. Központi szervezésű, és cégekhez kihelyezett találkozókon az aktuális autóipari előírásokról, azok változásáról, a legjobb üzemi rendszer – folyamat – termék audit gyakorlatokról adnak tájékoztatást autóipari szakemberek, tanúsító auditorok, autógyári képviselők.
A soron következő Autóipari Beszállítói Konferenciát (Autóipari Auditorok Klubját) 2015 június 4-én Budapesten tartjuk meg. Tervezett előadások:
 

- Autóipari tisztasági követelmények alkalmazása a BorgWarner Turbo Systems Kft. – nél
- VDA 6.1 vs ISO/TS 16949 követelmények: azonosságok és különbségek a német autóipari követelményrendszer és az autóipari szabvány között
- Új ISO 9001:2015 vs ISO/TS 16949 követelmények: mit kell alkalmazni az autóiparban az új ISO 9001-es szabvány követelményeiből és mit nem
- ISO/TS 16949:2009 aktuális tanúsítási követelmények - tapasztalatok


A konferencián való részvételről a hallgatók az előadott témák és előadók feltüntetésével magyar és angol nyelvű igazolást kapnak, mely megfelel az ISO 19011 – ISO/TS 16949 szabvány által elvárt auditori felkészültség folyamatos fejlesztésének.

Autóipari Beszállítói Konferencia (Autóipari Auditorok Klubja) program, jelentkezési lap letölthető ittKiemelt képzések
Hírlevél

Ha az oldal felkeltette érdeklődését, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülhessen a fontos aktualitásokról.

Feliratkozás