Autóipari képzések az élvonalban!

A Q-DAS magyarországi

és romániai partnere

t-method szoftver

Rendszertámogatás mesterfokon!

AUTÓIPARI BESZÁLLÍTÓI KONFERENCIA


teszesz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az auditálás szabályait tartalmazó új kiadású ISO 19011 szabvány szerint: "az auditorok és auditcsoportok vezetõi folyamatosan fejlesszék felkészültségüket. A folyamatos szakmai fejlõdés magában foglalja... szemináriumokon és konferenciákon való részvétel... "
Az autóiparban tevékenykedõ belsõ és beszállítói auditorok felkészültségének fenntartása, fejlesztése érdekében indítjuk el az Autóipari Auditorok Klubját. Központi szervezésû, és cégekhez kihelyezett találkozókon az aktuális autóipari elõírásokról, azok változásáról, a legjobb üzemi rendszer - folyamat - termék audit gyakorlatokról adnak tájékoztatást autóipari szakemberek, tanúsító auditorok, autógyári képviselõk.
Az elsõ Autóipari Auditorok Klubját 2012. november 27-én (kedden) Budapesten tartjuk meg. Tervezett elõadások:
 
- Változnak a német autóipar termék és gyártási folyamat engedélyezés szabályai (VDA 2. kézikönyv)
- Layered audit alkalmazási tapasztalatai
- Megjelent az auditálás új alapszabványa (MSZ EN ISO 19011:2012)
- Auditorok kiválasztása - értékelése az új auditálási - tanúsítási szabványok szerint (MSZ EN ISO/IEC 17021:2011, MSZ EN ISO 19011:2012 )
- Az ISO/TS 16949:2009 tanúsítása: aktuális auditori elvárások


A konferencián való részvételrõl a hallgatók az elõadott témák és elõadók feltüntetésével magyar és angol nyelvû igazolást kapnak, mely megfelel az ISO 19011 szabvány által elvárt auditori felkészültség folyamatos fejlesztésének.
 

Autóipari Auditorok Klubja program, jelentkezési lapletölthetõ itt