Autóipari képzések az élvonalban!

A Q-DAS magyarországi

és romániai partnere

t-method szoftver

Rendszertámogatás mesterfokon!

"AUTÓIPARI AUDITOROK KLUBJA" AUTÓIPARI BESZÁLLÍTÓI KONFERENCIA Budapesten


teszesz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az auditálás szabályait tartalmazó új kiadású ISO 19011 szabvány szerint: \"az auditorok és auditcsoportok vezetõi folyamatosan fejlesszék felkészültségüket. A folyamatos szakmai fejlõdés magában foglalja... szemináriumokon és konferenciákon való részvételt..\"
Az autóiparban tevékenykedõ belsõ és beszállítói auditorok felkészültségének fenntartása, fejlesztése érdekében indítottuk el múlt évben az Autóipari Auditorok Klubját. Központi szervezésû, és cégekhez kihelyezett találkozókon az aktuális autóipari elõírásokról, azok változásáról, a legjobb üzemi rendszer - folyamat - termék audit gyakorlatokról adnak tájékoztatást autóipari szakemberek, tanúsító auditorok, autógyári képviselõk.
A második Autóipari Auditorok Klubját - Autóipari Beszállítói Konferenciát 2013. március 5-én (kedden) Budapesten tartjuk meg. Tervezett elõadások:
- MOST MÁR VÉGLEGES: VÁLTOZTAK A NÉMET AUTÓIPAR TERMÉK ÉS GYÁRTÁSI FOLYAMAT ENGEDÉLYEZÉSI SZABÁLYAI (VDA 2. KÉZIKÖNYV / 2012. KIADÁS)
- MEGKÜLÖNBÖZTETETT JELLEMZÕK ALKALMAZÁSA A VDA AJÁNLÁSAI SZERINT
- BMW BESZÁLLÍTÓI KÖVETELMÉNYEK
- VOLKSWAGEN BESZÁLLÍTÓI KÖVETELMÉNYEK

A konferencián való részvételrõl a hallgatók az elõadott témák és elõadók feltüntetésével magyar és angol nyelvû igazolást kapnak, mely megfelel az ISO 19011 szabvány által elvárt auditori felkészültség folyamatos fejlesztésének.
 

Autóipari Auditorok Klubja - Autóipari Beszállítói Konferencia jelentkezési lap letölthetõ itt