Autóipari képzések az élvonalban!

A Q-DAS magyarországi

és romániai partnere

t-method szoftver

Rendszertámogatás mesterfokon!

A T&T Quality Kft. oktatási kompetenciái


A T&T Quality Engineering Kft. a termék elõállításban, kereskedelemben és a szolgáltatói szektorban megszerzett minõség ?környezet-munkabiztonság- információ és élelmiszerbiztonság irányítási ismeretekkel rendelkezõ, kiemelkedõ felkészültségû szakemberek által létrehozott magyar vállalkozás, mely 1993 óta dolgozik a minõségfejlesztés és minõségirányítási képzés területén. Az elsõ fontosabb tanácsadási feladatunk az Opel Hungary Magyarország Kft. felkészítése volt, mely során nemcsak szakértelmünkkel segítettük a felkészülést, hanem tapasztalatot is gyûjthettünk a világ élvonalába tartozó munkaszervezési módszerekrõl és filozófiáról. Audi Motor Kft., Magyar Suzuki Zrt., és több mint 400 féle autóipari beszállítói oktatási referenciával rendelkezünk. 2009. évi képzéseinken több mint 1000 hallgató vett részt, a vevõi megelégedettség átlagos mértéke 95% -os volt.
Munkatársaink vezetõ tisztségviselõi az Európai Minõségügyi Szervezet Magyar Nemzeti Bizottság - Gépjármû Szakbizottságának.
AL-1338 Akkreditált intézmény vagyunk, így minden képzési programunk ára visszaigényelhetõ a szakképzési alap hozzájárulásból.
Több programakkreditációval is rendelkezünk, ezért képzéseinket igénybe veszik az Európai Uniós pályázatoknál is.
MSZ EN ISO 9001:2009 1998 ? ban tanúsítattuk elõször a saját minõségirányítási rendszerünket, melyet azóta is folyamatosan fejlesztünk.
Tagjai vagyunk több autóipari szakmai szervezetnek, így a Pannon Autóipari Klaszternek és a Magyar Jármûgyártók Szövetségének is.