Autóipari képzések az élvonalban!

A Q-DAS magyarországi

és romániai partnere

t-method szoftver

Rendszertámogatás mesterfokon!

"A kommunikáció hiánya bizonyult a leggyakoribb vezetői hiányosságnak"


A Ken Blanchard Group nemzetközi felmérése szerint. Az 1400 vezetõ közremûködésével végrehajtott vizsgálat szerint a csúcson a vezérek 40 százaléka gondolja azt, hogy csupán kinyilatkoztatásokra van szükség, az alkalmazottakat meghallgatni pedig felesleges idõveszteség.
A vállalatok élére jutva sokan még az alapvetõ vezetõi készségeknek is híján vannak. Így nem kommunikálnak a beosztottakkal, képtelenek egyértelmû célokat kijelölni, méltánytalanul osztanak el feladatokat, amelyek megoldásához szintén hiányoznak az egyértelmû utasítások, fest elég borúlátó képet a csúcsvezetõkrõl egy friss elemzés. " (A csúcson is kell kommunikálni Menedzsment Fórum 2006.06.20.)

Az együtt dolgozás egyik alapfeltétele, hogy az emberek képesek legyenek mások számára befogadhatóan megfogalmazni mondandójukat, illetve mások mondandóját befogadni. A munkatársak és a vezetõk körében tartott tréningek javítják az azon résztvevõk hatékonyságát, növelik az együttmûködési készséget, nyilvánossá teszik a szervezeten belüli feszültségeket, s hozzájárulnak azok feloldásához.

Minden olyan esetben és munkaterületen, amikor a tudás felfrissítése, rendszerezése és elsajátítása mellett szükséges az avval való azonosulás is, mindig a legjobb eszköz a tréningek igénybevétele. A tréningek lehetõséget adnak a résztvevõknek a saját lehetõségek és határaik megtapasztalására, valamint a személyes élmények hatására új távlatokat nyitnak számukra a saját maguk által állított korlátok lebontásával.Kiemelt képzések
Hírlevél

Ha az oldal felkeltette érdeklődését, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülhessen a fontos aktualitásokról.

Feliratkozás